RSS

Nordkorea.

08 Dec

Just nu är jag lite småförtjust i Nordkorea. Det går egentligen mot alla mina principer om demokrati och mänskliga rättigheter, men det är ju så fascinerande och galet. Stora tomma motorvägar, tomma hotell och gymnastikuppvisningar från helvetet. Är så sugen på ett studiebesök, lite härlig socialistpropaganda och totalt oätlig mat. Var jag en socialistledare i mitt tidigare liv? Det kan ju förklara en hel del. Fast jag gjorde ju nåt test på facebook som visade att jag hade lite Adolf Hitler-stil så det stämmer ju inte. Läste förresten att ngn fascistklubb i Italien betalade rätt bra för att italienare skulle döpa sina barn till Benito eller Rachele. Ja vad gör man inte för sin övertygelse? En gammal vän till mig som var gift med ett riktigt hillbillynazistrasistas döpte ju sin unge till Eddie. Och det var inte efter Eddie the Monster. Fast jag har ju oxå en Eddie hemma så jag ska väl inte säga ngt.

Mitt Jesusbarn kallas för Edde i skolan. Det gillar jag inte. Det är fult. Eddie är ok. Edde inte ok. Han tycker givetvis tvärtom. Fan vad mkt lösa trådar det blev i det här inlägget. Surr surr. Jag har å andra sidan känt mig rätt osammanhängande här på slutet. Nåt annat skumt som har inträffat är att jag har helt plötsligt efter 33 år fått svårt att stava rätt. Mkt märkligt. Ibland måste jag verkligen tänka efter hur ett ord ska stavas. När jag gick på lågstadiet stavade jag fel ibland på veckans ord bara för att det var tråkigt att ha alla rätt jämt. Korkat. Och nu då? Vad har hänt? Hjärntumör, alzheimer? Skitsamma. Orka bry sig. Men lite underligt är det allt.

Igår skrev jag ett rätt saftigt inlägg om antal samlagspartners, buksvågrar och det gigantiska knullnät vi alla ingår i. Jag vågade inte riktigt publicera det. Inte än. Det måste poleras lite. Slutklämmen går iaf ut på att vi alla är kräk och vi har indirekt legat med varandra allihop tack vare några hjälpsamma individer.  Ja ni ser ju hur urspårad jag är just nu. Jag börjar skriva om Nordkorea, sneddar över nazisterna och landar i samlag.

Ngn som har en snöskyffel att donera till mig?

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på december 8, 2008 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: