RSS

Finkultur

17 Feb

Fick den här av en av Väninnorna. Finkultur så det sprutar om det. Njut! Bandet bakom hits som Neil Nekrofil, Äkta kärlek och Postparkeringen. Jag vill oxå vara med i ett band. Behöver inte jucka på mickstativ men jag vill kasta trumpinnar på folk och ha groupies. Kanske dags att damma av Barnbeck?

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på februari 17, 2010 i Musik

 

Etiketter: ,

2 svar till “Finkultur

 1. Laserboy

  februari 17, 2010 at 11:55 e m

  Blir inte förvånad om du tycker om detta helt seriöst? Säterbo, Mimikry anhörig, Onkel Kånkel röjare på förfesten och alla zigenarfoton på din morsa på FB (som du ihärdigt hänvisar till mig!?), är tydliga signaler på att du verkligen gillar detta, och annan plojpunk med låtar som handlar om bajs! Kan se hur du (snart 40 bast) sitter och fnissar åt de roliga och fyndiga texterna! Om du vill vara med i ett liknande ”band”, varför startar du inte ett? Jag är övertygad om att du kan knåpa ihop en låttext som håller måttet bara genom att citera ngt ur din dagbok. Övriga bandmedlemmar hittar du nog i din umgängeskrets. Ser fram emot er första 7:a, för att släppa den på vinyl är ett måste (seriöst fr min sida)! Lantis!

   
  • systersmisk

   februari 18, 2010 at 8:21 f m

   Jaså titta vem som har krypit upp ur sin håla….trollet från Gideonsberg. Vi vet både du och jag att du oxå är en förklädd lantis. Sen när är Skultuna en civiliserad trakt? Slå folk på käften och pryda sina blomkålsöron med tribaler är väl knappast kultur ens där?

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: