RSS

Kåt-Kikki

13 Jul

Min favoritartist är åter på löpet. Idag vill hon träffa en ung musiker. Ja dom lär ju stå på kö för att få bända in den i Kikki. Det är exakt vad unga musiker vill. Bända in ballen i avdankade schlagertanter. Jag är så glad att Kikki finns och att hon härjar i media var och varannan dag så jag får något att skriva om. Kanske en nylansering av Kikkis Glassiker vore på sin plats? Ännu härligare är det att Bert Karlsson kommer med lite relationsrådgivning, om Kikki nu får till det med någon ung musiker så blir det ju ännu mer att blogga om! Go Kikki!!! Vi kanske kan starta en lammköttsblogg tillsammans?

Annonser
 
7 kommentarer

Publicerat av på juli 13, 2010 i Musik, Sex

 

Etiketter: ,

7 svar till “Kåt-Kikki

 1. Peter

  juli 13, 2010 at 4:56 e m

  Det komiska var ju att hon svarade ”Det har växt igen” på Berts förslag. Vad är det som har växt igen? haha. Får sjuka fantasier om de nedre regionerna 😉

   
  • systersmisk

   juli 13, 2010 at 7:09 e m

   Jag trodde att Kikki gillade falukorv. Kanske ska skicka ett filmtips till henne. Tänkte närmast på Fäbodjäntan.

    
   • Peter

    juli 13, 2010 at 11:05 e m

    Haha, ja det borde ju vara ordentligt utvidgat där nere med tanke på Falukorven 😉

     
 2. Faktamannen Git

  juli 14, 2010 at 6:12 f m

  Helt rätt! Hur kan du veta hur unga musiker, som jag själv t ex, känner inför Kikki? Du beskriver det väldigt bra. Hon har verkligen något speciellt, men jag kommer inte på vad. Blev ganska kittlad av att läsa allt om hår och falukorv som kunde associeras till Kikki. Fortsätt gärna, det är nog fler än jag som gillar det?

  Jag tror det är hennes Cortison-svullna ansikte som gör henne het? Jag älskar när hon skrattar sitt alkisgarv så mycket att ögonen tvingas ihop pg a ansiktssvullnad. Då ser hon ingenting heller, haha… Gulligt. Hon asgarvar gulligt tills hon börjar hosta och detta ljud är obeskrivligt. Jag ska försöka förklara så ingående som möjligt. Tänk noga på en större, finsk, skogshuggarfarbror ifrån Skinnskatteberg vid namn Reino som spyr ända ifrån tårna. Han skrikspyr! Så låter det ungefär. Härligt ljud…. Eller är det HELA Cortison-uppsvällda Kikki vi dras till? Längden på 124 cm? Kanske hennes hälsosamt ”rödflåssiga” alkisansikte? Fettet runt området där hennes hals ska vara, som ser ut som något röd/rosa uppblåsbart sim-hjälpmedel? Fantasin om hennes bara fötter? Hennes klämmiga stil? Klämmiga tjejer kan aldrig bli fel. Nej, jag kommer inte på det? Det är någon kombo av flera tror jag? Eller alla…?

   
  • systersmisk

   juli 14, 2010 at 6:55 f m

   Åhå, har du blivit en ung musiker? Det har jag missat. Jag tipsar Kikki om dej när hon och jag ska skriva schlagers ihop och supa på Finlansfärjan.
   Härlig liknelse ang. Skinnskattebergsfinnen. Men hette han inte Reijo och var din farsa? Kanske minnns fel.

    
 3. Faktamannen Git

  juli 14, 2010 at 7:38 e m

  Min pappa är död.

   
  • systersmisk

   juli 14, 2010 at 7:46 e m

   Måste ha blandat ihop dig med ngn annan zigenare då. Ursäkta.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: